Grafische prints in je interieur

Grafische prints toepassen in je interieur geeft het een moderne en eigentijdse uitstraling. Je ziet het veel in zwart/wit maar je kan het natuurlijk ook toepassen in kleur! Door verschillende prints terug te laten komen in de kleur van jouw interieur maak je het persoonlijk en eengeheel van. 

De combinatie van grafische prints & mooie materialen vormen de basis waarin ik ontwerpt. Met de prints en patronen wil ik de schoonheid vastleggen van de dingen die ik zie of meemaakt. In de eerste collectie van EVA X BOI zoom ik in op de schoonheid van de beschadiging in leer. Hieruit zijn twee grafische prints ontstaan, die zijn toegepast op een kussen collectie. 

print #1 // detail van beschadiging in wit leder
Grafische print #1 ontstaan uit het detail van de beschadiging in leer.

 

print #2 // detail van beschadiging in wit leder
Grafische print #2 ontstaan uit het detail van de beschadiging in leer.

 

Beschadigingen en imperfecties in leer worden over het algemeen als “afval” gezien in de leerindustrie. Deze imperfecties, zoals littekens, merktekens en wonden van het dier, blijven achter op het leer en worden afgesneden en weggegooid. Maar deze imperfecties vond ik juist heel interessant wand dit maakt ieder leder huid uniek en verteld het verhaal over het dier. Dit was mijn inspiratiebron voor de twee prints onder het label BOI (Beauty of imperfections)

Dit zijn de eerste print waarmee ik een product uitbreng, maar zit nog boordevol inspiratie om nieuwe patronen te ontwikkelen in de toekomst. 

Ik hoop je geïnspireerd te hebben met mijn prints!

 

EVA