PRIVACY POLICY

🔒 PRIVACY VERKLARING


INLEIDING

in deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Eva Leenen
www.evaleen.nl

EVA LEENEN
Je leest op dit moment de privacy verklaring van www.evaleenen.nl.  Eva Leenen is een product ontwerper die zich richt op interieur en kunst. Ze brengt haar interieur accessories & producten uit onder het label BOI.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door EVA LEENEN verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door  EVA LEENEN, neem dan gerust contact op!

👩‍ Eva Leenen
✉ leenen.eva@gmail.com
📞 +31 (0)6 48 63 97 46 

🏢 HOUTSE HEUVEL 32 | 4911 AW | Den Hout
💼 BTW. nr. NL209086221B01
💼 KVK  71 52 53 43

EVA LEENEN   is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Eva Leenen.

 

 

1. DOEL VERWERKEN PERSOONSGEGEVENS
www.evaleenen.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

01.  Het afhandelen van jouw betaling
02. Verzenden van onze nieuwsbrief
03. Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
04. Om goederen en diensten bij je af te leveren
05. www.evaleenen.nl verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.
06. www.evaleenen.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


2. DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN
www.evaleenen.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. www.evaleenen.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


3. ONTVANGERS

Gegevens die EVA LEENEN ontvangt & verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

02. GMAIL

De e-mail van EVA LEENEN wordt gehost bij GMAIL. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van GMAIL.

03. ANY-it
De website en back-ups van de website worden gehost bij any-it. Gegevens die jij achterlaat op de website van EVA LEENEN zijn op de servers van any-it opgeslagen.

04. Mollie
betalingen via de webshop van EVA LEENEN gaan via mollie. Hier kun je via een veilige omgeven betalen met iDeal. Betaalgegevens worden alleen gebruikt voor betalingsafronding & voor administratieve doeleinden.

05. Paypal
betalingen via de webshop van EVA LEENEN gaan Paypal. Hier kun je via een veilige omgeven betalen. Betaalgegevens worden alleen gebruikt voor betalingsafronding & voor administratieve doeleinden.

06. Google 
Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

07. POST NL & DPD
Als je een bestelling hebt geplaatst worden je paketjes verzonden/verwerkt door PostNL of DPD. EVA LEENEN communiceert alleen je naam en anders gegevens voor het versturen ervan. 

08. GekoppeldeSocial Media platforms 
EVA LEENEN maakt gebruik van Social Media platforms: Instagram, Facebook, Pintrest. Door de koppeling en intergratie van deze diensten op onze website worden er cookies geplaatst door deze diensten. (zie voor meer info hiervoor 5. 🍪COOKIES🍪) Ook kunnen ze je gegevens zoveel mogelijk geanonimiseerd opslaan voor het analyseren van aantal bezoekers van www.evaleenen.nl via Social Media kanaal.


4. BEWAREN PERSOONSGEGEVENS

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door EVA LEENEN, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar leenen.eva@gmail.com

02. Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met EVA LEENEN via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Google Analytics
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

04. Bestelling
Op het moment dat je een bestelling plaatst op onze website, dan worden die gegevens die jij meestuurt,  zoals bijvoorbeeld je naam, betaling gegevens en adresgegevens opgeslagen. Op de server en via Mollie.  EVA LEENEN  bewaard de gegevens voor adminasrieve doeleinde en niet meer voor zijn oorspronkelijke doel. (bestelling afronden/voltooien)


5. 🍪COOKIES🍪, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

www.evaleenen.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Cookies die Analytics plaatst
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies  Instagram // Facebook // Pintrest Bottum
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“volgen”) op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Instagram & Pintrest (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Instagram, Facebook, Google + en Pintrest opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Instagram, Pintrest, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Je kunt je afmelden voor cookies door je internet browser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

6. BEVEILIGING
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door EVA LEENEN of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar EVA LEENEN. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlog proces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.


7. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door www.evaleenen.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar leenen.eva@gmail.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

www.evaleenen.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

8. PLICHTEN
EVA LEENEN verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van EVA LEENEN via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan EVA LEENEN de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met EVA LEENEN met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

EVA LEENEN behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer EVA  LEENEN dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van EVA LEENEN te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen?

Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.


t.a.v. privacy vragen

👩‍ Eva Leenen
leenen.eva@gmail.com
📞 +31 (0)6 48 63 97 46